Å spise sunt er nå en psykisk lidelse

sunn mat psykisk lidelse.jpg

 

Dersom du har som mål å nyte en livsstil med sunt kosthold og mosjon, bør du kanskje skynde deg til nærmeste klinikk for behandling. Ifølge psykiatrien kan det nemlig være at du lider av det som må være den tåpeligste sykdommen de har oppfunnet hittil;

«å spise sunt-forstyrrelse».

Ja, du leste riktig. Ifølge The Guardian rapporteres det nå om et økende antall mennesker som «lider av en alvorlig psykisk tilstand karakterisert ved en besettelse av å spise sunn mat. Tilstanden, ortoreksi nervosa, påvirker både menn og kvinner, men de har en tendens til å være i alderen over 30, middelklasse og velutdannede.»

Ortoreksi nervosa er ganske enkelt latin for «besatt av å spise riktig».

The Guardian rapporterer videre at «Ortoreksikere har vanligvis rigide regler rundt spising; å nekte å røre sukker, salt, koffein, alkohol, hvete, gluten, gjær, soya, mais og meieriprodukter er bare begynnelsen på deres diettrestriksjoner. Det gjelder også matvarer som har vært i kontakt med plantevernmidler, ugressmidler eller inneholder kunstige tilsetningsstoffer.»

Det disse ekspertene sier er altså at dersom du er nøye på å unngå sprøytemidler, plantevernmidler og genmodifiserte ingredienser som soya og sukker, så er det noe galt med deg.

Mike Adams skirver i et forsøk på å vise hvor absurd det hele er:

«Å spise sunn mat vil føre til underernæring. Å spise usunn mat antas å gi deg alle næringsstoffene du trenger. Det må være den sprøeste uttalelsen om ernæring som jeg noen gang har lest.

Det er ikke rart at folk er så syke idag. Mainstream media forteller dem at å spise helsekost er en psykisk lidelse som vil føre til underernæring!

Det er akkurat som jeg skrev for noen år siden; Det er ikke meningen du skal stille spørsmål om maten din. Sitt ned, hold kjeft og spis! Slutt å tenke på hva du spiser og bare gjør det du blir fortalt av media og deres annonsører. Å tvile på de helsemessige egenskapene til junk food er en psykisk lidelse, visste du ikke det? Og hvis du besetter over matvarer (ved å gjøre slike ting som å lese listen over ingredienser, for eksempel), så er du rar. Kanskje til og med syk.

Det er budskapet de sender nå; De som spiser søppelmat er normale og fornuftige og velernærte. Men de som spiser helsekost er syke, unormale og underernærte.

Men hvorfor, spør du kanskje, vil de nå angripe de som spiser sunt? Folk som Dr. Gabriel Cousens kan fortelle deg hvorfor; Fordi økt mental og åndelig bevisshet er bare mulig når du lever på en diett av god, naturlig mat. Å spise junk food holder deg fordummet og lett å kontrollere. Det ødelegger sinnet ditt, lammer sansene dine med MSG, aspartam og gjærekstrakt. Folk som lever på junk food er føyelige og mister raskt evnen til å tenke selv. De gjør som de får beskjed om av TV og av myndighetene og stiller aldri spørsmål ved deres handlinger eller hva som egentlig skjer i verden rundt dem.»

Til syvende og sist er det egentlig opp til deg. Ønsker du å leve som tankeløs sau og dilte etter det mainstream media sier? Eller vil du heller være «ortorektisk»??
Kategorier:Nyheter

2 svar

  1. Ja, hva skal man si til noe sånt? Er det slik at når man utdannes i mange nok år så blir man helt ‘Frankenstein’, eller . . . ?

  2. Endelig!Sykemelding here i come !!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: