Mikrocephali forårsaket av Monsantos insektmiddel

Zika-Virus-a-Hoax.jpg

 

En gruppe argentinske leger forteller nå at mikrocephali, som er blitt knyttet til zika-viruset, er forårsaket av massespraying med et kjemisk insektmiddel kalt pyriproxyfen, produsert av Sumitomo Chemical, et datterselskap av Monsanto.

 

Legene ved Red Universitaria de Ambiente y Salud skriver;

«En dramatisk økning av medfødte misdannelser, spesielt mikrocephali hos nyfødte, ble oppdaget og raskt knyttet til zika-viruset av det brasilianske helsedepartementet. Men de tar ikke i betraktning at i området der de fleste syke lever har det i 18 måneder blitt brukt et insektmiddel som gir misdannelser hos myggen, og at denne giften (pyriproxyfen) tilsettes, av myndighetene, drikkevannet som brukes av den berørte befolkningen.»

«Misdannelser hos tusenvis av barn fra gravide kvinner som lever i området der den brasilianske stat tilsetter pyriproxyfen i drikkevannet er ikke en tilfeldighet, selv om helsedepartementet legger skylden på zika-viruset for denne skaden, mens de prøver å ignorere sitt ansvar og utelukker hypotesen om direkte og kumulative kjemiske skader forårsaket av år med endokrine og immunologiske forstyrrelser av den berørte befolkningen.

Leger fra den brasilianske Association for Collective Healt (ABRASCO) krever at presserende epidemiologiske studier som tar hensyn til denne årsakssammenheng utføres, spesielt når blant 3893 tilfeller av misdannelser bekreftet før 20. januar 2016 har 49 barn dødd og bare fem av dem var bekreftet å ha blitt smittet med zika.»
(Uthevelse tilføyd.)

Les artikkel med kilder her.

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: