Atomkrig innen 18 dager?

syria.saudiarabia.jpg

350.000 soldater, 20.000 tanks og 3000 stridsfly klare i Saudi Arabia.

Russland vil ikke ha noe annet valg enn å bruke taktiske kjernefysiske våpen for å forsvare Syria dersom en bakkeinvasjon starter innen 18 dager, idet 350.000 soldater, 20.000 stridsvogner, 2450 militære fly og 460 helikoptre fra 25 land nå er samlet i det nordlige Saudi Arabia. Syria har advart om at «enhver som angriper landet vil reise hjem i kister.» Russland har uttalt at dersom noe land sender bakkestryker inn i Syria vil det bli betraktet som en krigsreklæring.

Saudisk media kaller det en militærøvelse, og skriver at en rekke arabiske stater vil ta del i militærmanøveren ledet av Saudi Arabia i området Hafer al-Batin, nord i Saudi Arabia. Øvelsen har fått navnet «North Thunder», og er planlagt å vare i 18 dager.

Ifølge rapportene vil øvelsen være den største i historien i området, men som nettavisen til Supersation95, en New York-basert radiokanal skriver; det er ingen kjent eksempel på så mye militærmakt samlet til en øvelse… noe sted… noensinne.

«Det er tydelig for alle tenkende individer at å kalle dette en militærøvelse er blank løgn. Dette er en invasjonsstyrke, og når den begynner å røre på seg, vil det bety krig.»

Hal Turner ved Superstation95 skriver; «Jeg kan ikke tro at dette skjer. Vi ser bokstavelig talt på at tredje verdenskrig settes i bevegelse, og klokken tikker. 18 dager maks!»

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: