Da Big Pharma med vilje smittet tusenvis med HIV

bayer_aids

Dette er ingen ny sak, men vi bringer den frem her fordi mange ikke vet om saken eller tviler på at det skjedde. Og fordi altfor mange fortsatt lever i blind tro på legemiddelindustrien.

Bayer AG er et tysk farmasøytisk selskap med over 110.000 ansatte. Deres mest kjent produkt er den smertestillende Aspirin, og bl.a. Berocca, Canesten og Bepanthen.

Bayer AG produserer også en rekke andre produkter, fra plantevernmidler til en medisin for blødere kalt Factor 8.

I 1948 ble det kjent at flere grupper av Factor 8 inneholdt HIV. Dette fant man ut etter et utbrudd av HIV blant barn med hemofili, og dette utbruddet ble sporet tilbake til Bayer.

 

Da Bayer ikke lenger fikk selge Factor 8 i USA, fikk de, med FDA’s tillatelse, solgt denne medisinen til Argentina, Indonesia, Japan, Malaysia, Singapore og også, som videoen under viser, til Frankrike og Spania. Ifølge dokumenter innhentet av New York Times leverte Cutter Biologocal, et datterselskap av Bayer, mer enn 100.000 ampuller med ubehandlet konsentrat, verdt mer enn 4 millioner dollar, også etter at man begynte å selge et tryggere produkt.

Resultatet av dette salget av HIV-kontaminert medisin endte opp med å infisere titusenvis og drepe tusener. Tusenvis av barn og voksne har dødd på grunn av Bayer, og ingen straffetiltak har blitt iverksatt mot dem. Ledere i helsedepartementene i de rammede landene ble fengslet mens det amerikanske FDA fortsetter sitt djevelske virke.

På spørsmålet om salg av kontaminert Factor 8 svarte Bayer; «Vedtakene som ble gjort for nesten to tiår siden var basert på de beste vitenskapelige opplysninger man hadde og var i samsvar med datidens regelverk.»

FDA’s ansvarlig for blodprodukter, Dr. Harry M. Meyer jr. ba om at problemet «måtte løses uten å varsle Kongressen, det medisinske miljøet eller det offentlige.»

Artikkel med kilder her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: