Putin avslører Obamas løgner – media ignorerer det

Obama-vs-Putin

11. januar ga Putin et intervju med tyske Das Bild hvor han sa følgende:

«I 2009 sa USA’s president Obama at deres missilsystem kun tjener som beskyttelse mot iranske atomraketter. Men nå har vi en internasjonal traktat med Iran som forbyr Teheran å utvikle et potensielt militært atomprosjekt. Det internasjonale atomenergibyrået styrer dette, sanksjonene mot Iran er løftet – men USA fortsetter å styrke sitt rakettforsvarssystem. Nylig ble en avtale med Spania undertegnet, en utplassering i Romania er under utarbeidelse, det samme vil skje i Polen i 2018 og i Tyrkia er en radarenhet blitt installert.»

 

17. september 2009 ga Obama ut «Remarks by the president on strengthening missile defense in Europe». Der stod det bl.a. «Dette nye ballsistiske rakettsystemet vil møte trusselen fra Irans pågående ballistiske rakettforsvar. Vår tydelige og konsekvente fokus har vært trusselen fra Irans rakettprogram, og dette fortsetter å være vårt fokus, og grunnlaget for det programmet som vi lanserer i dag.»

Resten av det Putin sier er også helt korrekt.

Og nyhetsmedia ignorerer denne alvorlige anklagen om løgn og bedrag fra den amerikanske presidenten.

Barack Obama løy, om en veldig viktig sak, og det burde være flere enn den russiske presidenten som konfronterer ham med det. Så hvor er avisoverskriftene?

Bare én nettside gjenga en engelsk oversettelse av intervjuet, den mer og mer anti-russiske Business Insider. Overskriften på saken der lød; «Putin forsvarer Russlands siste fremsøt – klandrer USA og Europa for økt spenning.»

Das Bild’s overskrift på samme artikkel var «Putin: – For meg er det ikke grenser som betyr noe».

Atter en gang ingen pressedekning av Obamas løgner, hverken i Norge eller andre steder.

Les her.

 

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: