Ville Big Pharma drept for å skjule et gjennombrudd innen kreftbehandling?

gcmaf-400x300

Denne artikkelen ble først publisert hos naturalmentor.com og er oversatt og gjengitt med tillatelse.

Originalen her.

Nå vet nok alle at Big Pharma’s forretningspraksis er noe helt annet enn samvittighetsfull. De ble tvunget til å betale $11 milliarder i bøter for det domstolene offisielt kalte «forseelser», bare mellom 2009 og 2012. De manipulerer vitenskap, sponser kun de studier som er til fordel for deres syn og kutter hjørner der de kan (og dermed utsetter de oss alle for stor helserisiko ved å bringe usikre produkter ut på markedet).

De bryr seg ikke om deg eller din helse. Bare pengene dine.

Likevel, den beste siden av oss mennesker ønsker å være optimistisk. Vi ønsker alle å tro at det er grenser for hvor lavt disse umåtelig mektige medisinske selskapene vil synke. Å tjene penger på egne innovasjoner er en ting, men de ville vel aldri undertrykke ekte medisinske fremskritt bare for å holde sine egne bankkontoer fulle… ikke sant?

Jo mer du etterforsker, jo vanskeligere blir det å opprettholde denne optimismen. Sannheten er at det medisinske systemet (spesielt i Amerika) har en lang historie hvor de har undertrykt medisinsk vitenskap som ikke tjener bedriftenes interesser.

De fleste av disse tilfellene blir bare feid under teppet, og alle som forsøker å grave dem frem fra fortiden blir merket som gale konspirasjonsteoretikere.

Men noen ganger er bevisene bare altfor overbevisende til å ignorere. Noen ganger dukker det opp et gjennombrudd, en behandling hvor effekten tydelig kan demonstreres, og undertrykkelsen av denne er for opplagt til å benekte.

Et slikt eksempel er denne siste sommerens rekke med legedødsfall, og tilknytningen til forskning på et bemerkelsesverdig molekyl kalt GcMAF.

Den 19. juni 2015 ble forsker og lege Dr. Jeff Bradstreet funnet død i en elv. Hans død ble nesten umiddelbart erklært å være et selvmord, selv om han hadde et skuddsår i brystet. Til denne dag mistenker hans familie fortsatt noe kriminelt og insisterer på at han aldri ville begått selvmord.

Jeff Bradstreet

Selvmord virker som et særlig usannsynlig alternativ for Dr. Bradstreet, i og med at han var på god vei mot en kur for både kreft og autisme. Hans behandling av autisme hadde 85% responsrate (70% opplevde en reduksjon i symptomer og 15% opplevde fullstendig eliminering av alle symptomer og markører), og hans forsøk fjernet kreftsvulster og pasientene var uten tilbakefall selv etter fire eller flere år. [1]

Så hva var hans revolusjonerende behandling? Et enkelt molekyl som heter Globulin komponent magkrofager-aktiverende faktor, eller GcMAF, som produseres naturlig når kroppen fungerer slik den skal.

Dr. Bradstreet fant at mange sykdommer og tilstander, blant annet kreft, autisme, og angivelig «uhelbredelige» virus er assosiert med tilstedeværelse av et enzym kalt nagalase, som fungerer som et slags «anti-GcMAF.» Nagalase hemmer kroppens produksjon av GcMAF, noe som skaper en ond sirkel som gir uønsket spredning av både fremmede patogener og kreftceller (jo mindre GcMAF som er tilstede, desto mer nagalase blir funnet, og jo mer nagalase som er tilstede, desto mer GcMAF-mangelfull blir kroppen).

Blant alle hemmelighetene som Dr. Bradstreet avdekket (eller var i ferd med å avdekke), er kanskje en av de mest skremmende at nagalase kan være en bevisst tillagt ingrediens i vaksiner. I tilfelle du trenger noen flere grunner til å tenke to ganger før du vaksinerer deg selv og dine barn, husk at de kan inneholde et ødeleggende enzym som kan være sterkt knyttet til en lang rekke alvorlige helsemessige forhold.

Ikke lenge etter at Dr. Bradstreet begynte å trappe opp sin offentliggjøring av disse funnene, oppsto hans antatte «selvmord». Og mindre enn en måned senere gjorde amerikanske myndigheter et raid mot Bradstreet’s lab, der de konfiskerte all GcMAF (som nå har blitt forbudt i USA).

Hvis du fortsatt tror hele denne situasjonen kan være en tilfeldighet, husk også at minst seks andre leger ble funnet mystisk død innen nitti dager etter Dr. Bradstreets død og alle var involvert i GcMAF-forskning på en eller annen måte.

Big Pharma og myndighetene har selvfølgelig hevdet at de ikke har noe å gjøre med dødsfallene til disse legene. Uansett så er det tydelig at mainstream medisinske selskaper jobber svært hardt for å sikre at dette enestående medisinske gjennombruddet ikke blir gjort allment tilgjengelig som en medisinske behandling.

Så hvorfor er GcMAF så truende for Big Pharma?

GcMAF blir kalt en universell kreftkur (fordi det lar kroppen din helbrede seg selv istedet for å rettes mot en bestemt type kreftceller). Sjekk ut denne videoen der GcMAF ødelegger kreftceller uten å skade friske celler eller forårsake bivirkninger.

Disse helsegevinstene alene ville være nok til å forstyrre fortjenesten hos den ordinære medisinske industrien … og det er bare begynnelsen. Over 60 forskningsartikler har allerede blitt publisert om potensialet i GcMAF, og deres forfattere demonstrerer hvordan den kan brukes til å kurere alle følgende sykdommer (i tillegg til kreft …)


Autoimmune sykdommer
Epstein-Barr-virus (EBV)
Hepatitt B-virus (HBV)
Herpes Simplex virus (HSV)
Cystitt
Hepatitt C-virus (HCV)
Multippel sklerose (MS)
Urinveisinfeksjon (UVI)
Autismespekterforstyrrelser (ASD)
Revmatoid artritt (RA)
Endometriose
Kronisk utmattelsessyndrom (CFS)
Lyme disease (Lyme borreliose)
IgA-mangel lidelse
Myalgisk encefalomyelitt (ME)
Mykobakterier infeksjoner
Parkinson’s syndrom
Tuberkulose
Fibromyalgi
Humant papillomavirus (HPV)
Lupus (systemisk lupus erythematosus, SLE)
HIV / AIDS
Dengue-feber
Lungebetennelse
Vorter forårsaket av virusinfeksjon
Norovirus
Malaria Influensa virus (influensa)
Herpes simplex virus (HSV)
Q-feber (Coxiella burnetii)
Polycystisk ovariesyndrom (PCOS)
Vannkopper (varicella zoster virus)
Psoriasis
Luftveisinfeksjoner
Ulcerøs kolitt, Crohns sykdom
Type 1 diabetes (T1DM), insulinavhengig diabetes (IDDM)
Type 1,5 diabetes, Latente autoimmune diabetes av voksne (LADA)

Og her er hele greia: GcMAF er et naturlig forekommende stoff som produseres endogent, så det kan ikke patenteres. Dette betyr at alle disse helbredende kreftene ikke kan bli monopolisert av grådige farmasøytiske selskaper – og dette er grunnen til at de prøver å undertrykke det før det er for sent.

Heldigvis fortsetter forskningen videre. Dr. David Noakes, som jobbet sammen med Dr. Bradstreet, fungerer som en utrettelig talsmann for GcMAF (han drev også ImmunoBiotech, som en gang var den fremste leverandøren av GcMAF for publikum, før amerikanske myndigheter låste bankkontoene hans og stengte anleggene). Samtidig fortsetter en lege som heter Nobuto Yamamoto å aktivt behandle personer med GcMAF på hans klinikk i Japan. Du kan lære mer om GcMAF-historien her.

Men kampen har nettopp begynt. Dr. Bradstreets død viser at vi er ved et viktig veiskille: vil de kommende tiårene bli preget av medisinske fremskritt som så godt som utrydder mange av de mest fryktede sykdommene, eller vil Big Pharma lykkes i å bevare sitt medisinske monopol som er til for å tjene penger på vår lidelse?  


Kilder

[1] http://anhinternational.org/2013/01/30/how-maverick-cancer-treatments-are-suppressed-by-the-mainstream/

http://www.naturalnews.com/050553_Dr_Bradstreet_GcMAF_cancer_therapy.html

https://pharmakills.st/

http://www.naturalnews.com/050972_GcMAF_cancer_cells_Bradstreet.html

http://politicalvelcraft.org/2015/07/25/gcmaf-8-dead-doctors-anti-vaccine-healing-you-may-call-me-a-conspiracy-theorist-if-i-may-call-you-a-coincidence-theorist/Kategorier:Artikler

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: