Hackede NASA-dokumenter avslører chemtrailing

AnonSec1

En hacker-gruppe som kaller seg Anonsec har lekket dokumenter som de påstår stammer fra NASA’s interne nettverk. Dokumentene inneholder bevis på et omfattende værmodifiseringsprogram.

Anonsec har offentliggjort detaljer rundt hackingen, samt en analyse av dataene de fant. De forklarer også motivasjonen bak angrepet:

«En av de viktigste formålene med operasjonen var å bringe oppmerksomhet rundt virkeligheten av chemtrails/skysåing/geoengineering/værmodifikasjon, hva du enn ønsker å kalle det, de betyr alle det samme. NASA har flere programmer som er til for å studere aerosoler og deres innvirkning på miljøet og på været. Så vi rettet oss inn på deres systemer.»

FlightLog

Anonsec fant informasjon om NASA’s tilknytning til værmodifikasjon i loggen til en DC-8 jet som var på oppdrag under deres «Alternative -Fuel Effects on Contrails and Cruise Emissions» – program.

Hackerene sier videre at; «vi synes det er merkelig at så mange mennesker fortsatt ikke tror at myndighetene driver på med dette når det allerede er offentlig kjent at CIA finansierer en rekke studier og flere land og stater allerede har hatt værmodifiseringsprogrammer på plass i flere år. For ikke å snakke om alle whistleblower’ene.»

NASA har foreløpig ikke kommentert lekkasjen og har ikke bekreftet at informasjonen i dokumentene er riktige. Men navnene på de NASA-ansatte som finnes i dokumentene er blitt bekreftet, og man har funnet flygelogger for droner som sammenfaller med informasjonen i Anonsec’s lekkasje.

Les her og her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: