Lokalbefolkningen rømmer svømmehallene – migranter onanerer og gjør sitt fornødne i bassengene

Swimming-Pool-640x480

Seksuelle overgrep av muslimske innvandrere mot ikke-muslimske jenter ble så vanlig at et offentlig basseng i Bornheim i Tyskland så seg nødt til å nekte migranter adgang. Men etter massiv kritikk og politisk press har de nå omgjort vedtaket. Denne avgjørelsen kommer bare 24 timer etter at 4 barn ble antastet i en annen svømmehall i Tyskland.

Les her.

En gruppe innvandrermenn og -kvinner ble fanget på overvåkningskamera på Johannisbad Bad i Swickau mens de blant annet onanerte i boblebadet. Ved tidligere anledninger skal lignende grupper ha blitt filmet mens de har gjort sitt fornødne i bassengene og seksuelt angrepet andre badere.

Disse påstandene er kommet frem i lyset takket være lekkede, interne brev fra kontorene i Swickau rådhus. Historien er senere blitt bekreftet av byrådet, som skriver i en rapport:

«En asylsøker har onanert i et basseng og ejakulert i vannet. Dette ble også tatt opp av overvåkningskamera.»

Han skriver også at gruppen, etter å ha blitt kastet ut av sikkerhetsvakter, senere returnerte for å ta «selfies» i bassenget.

Om en annen svømmehall under sin jurisdiksjon i Swickau skriver han om kvinner og barn som holdt seg i barnas plaskebasseng fordi de ikke kunne svømme og som «…forurenset bassenget ved å tømme tarmene der. Lokale beboere forlot bassenget umiddelbart.»

I et annet brev skriver han om ansatte som må late som om badstuene er i ustand for å holde innvandrermenn borte mens de brukes av kvinner, og om menn som stadig forsøker å trenge seg inn på damegarderobene.

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: