Planned Parenthood koker aborterte barn før de dumpes

Skjermbilde (8)

Planned Parenthood’s abortklinikker i Ohio, USA er under etterforskning etter at det er blitt avslørt at de benytter seg av firmaer som ikke bare dumper de aborterte barnas levninger på lokale avfallsdeponier, men som også trykkoker levningene i autoklaver før de fraktes dit.

USA’s lovgivning krever at aborterte fostre skal håndteres «på en human måte».

«Å først koke fosteret for deretter å dumpe dem på en avfallsplass er ikke en human metode,» sier Ohio’s statsadvokat Mike DeWine. «Det vil komme som et sjokk på folk i Ohio når de finner ut at fostrene er blitt kokt og dumpet på våre avfallsplasser, og at de der er blitt blandet med søppelet og alt annet der.»

Trykkokingen av barna gjøres angivelig for å drepe eventuelle bakterier før dumpingen.

Et av firmaene som utfører denne jobben for Planned Parenthood sier i en pressemelding at deres policy er å aldri akseptere avhending av fosterlevinger. Dette vekker mistanke om at enten Planned Parenthood eller firmaet har villedet etterforskerne.

Les her.

Selger barnas hoder.

Artikkelen over linker også til Center for Medical Progress‘ siste undercover video der det avsløres at Planned Parenthoods leger forsøker å utføre aborter slik at barnas hoder er mest mulig inntakte. Hodene selges deretter videre til forskning.

Les her.

 Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: