FN fordømmer Israel i 6 resolusjoner, ingenting om resten av verden

Golan-2015

 

FN’s Generalforsamling vedtok den 24. november seks ikke bindende resolusjoner mot Israel, fem av dem utarbeidet av Palestina og èn, vedrørende Golanhøyden, utarbeidet av Syria. Det ble ikke nevnt noe om flommen av palestinske knivstikkinger, skyting eller bildrap og ingen resolusjoner ble gjort mot f.eks Kina, Cuba, Russland, Saudi Arabia, Venezuela, ISIS eller noen annen menneskerettssituasjon rundt om i verden.

«Å kalle dette surrealistisk er knapt dekkende,» sier Hillel Neuer, administrerende direktør i UN Watch. «Verden er under angrep av terrorister som dreper for islam og martyrdødens skyld, slik palestinere gjorde denne uken da de knivstakk israelske jøder, og FN’s reaksjon er å fordømme Israel i seks forskjellige resolusjoner som alle er ensidige.»

Èn resolusjon fordømte den jødiske staten for å beholde Golanhøydene, og krevde at Israel gir landet og folket tilbake til Syria.

«Det er utrolig,» sier Neuer. «I en tid da det syriske regimet massakrerer sitt eget folk, hvordan kan FN’s oppfordring være å legge flere folk til Assads styre? Tidspunktet er moralskt galt og logisk absurd.»

«Det som også er opprørende er at disse resolusjonene hevder å bry seg om palestinerne, men FN viser at de er uvitende om de hundrevis av palestinere som fortsetter å bli slaktet, lemlestet og forvist av Assads styrker.»

«Denne farsen ved Generalforsamlingen understreker et enkelt faktum; FN’s automatiske flertall har ingen interesse i å virkelig hjelpe palestinerne, og heller ikke i å beskytte andres menneskerettigheter. Målet med slik rituell, ensidig fordømmelse er å gjøre Israel til syndebukk.»

Les artikkel og avstemningsresultater her.

 Kategorier:Nyheter

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: