Putin kjemper mot IS – Obama kjemper mot skolejenters dusjrom

obamaputin

Denne artikkelen er fra Western Journalism, og er skrevet av Rev. Michael Bresciani. Originalen her.

Min første tanke var å kalle denne artikkelen; «Obama truer med å rise skoledistrikt for å ikke favorisere en enkelt transkjønnet student».

Altfor krass, tenkte jeg. Men så dukket det opp en artikkel før jeg hadde skrevet et eneste ord, med tittelen «Fullstendig anarki idet Obama invaderer jenters dusjrom». Undertittelen var enda mer bitende; «Myndighetene tvinger skole til å etterfølge fullstendig idiotisk regel».

Historien er ikke komplisert. En gutt som tror han er en jente ønsker å spille på jentelaget, få lov til å bruke jentenes garderobe og dusje sammen med jentene, og han er ikke fornøyd med alle de tilretteleggingene skolen allerede har gjort.

Nå har liberalismens ridder i skinnende rustning (ACLU) kommet til guttens forsvar, og sammen med Barack Obama truer de med at skolen vil miste sin Title IX føderale støtte dersom de ikke øyeblikkelig etterkommer kravene.

Ettersom gutten ikke har gjennomgått noen kjønnsendringer, vil alle jenter i garderoben kunne se hans mannlige anatomi. Hva de eventuelt måtte føle av ubehag eller andre følelser på grunn av dette blir ignorert, og progressivismen har nok en gang vist at Amerika er midt i en kollektiv avstraffelse.

Det vi egentlig har er en verden der IS dreper og halshugger kristne og andre, samt nok aborterte barn til å fylle et land og en verden på kanten av en tredje verdenskirg. Og trygt gjemt i overdådige omgivelser i Det Hvite Hus sitter en president som er mest opptatt av hva som foregår i disse jentenes dusjrom.

Dette er en sannhet som ikke engang ville bli en god historie i en lavbudsjetts b-film. Langt mindre et politisk problem i det som en gang var det mest verdige og moralsk utviklete landet verden har sett.

Jeg er fullstendig klar over at mine advarsler om vårt moralske forfall for det meste faller for døve ører, men også dette er en del av profetiene. All profeti tjener til å beskrive denne hendelsen og tusener slike som den. Det onde vil få sin dag (Ordsp. 16:4), og når den kommer vil dommen begynne å falle. Ikke se nå, men det har allerede begynt.

Å ta opp denne ekstreme absurditeten er blitt en daglig affære for den som advarer vår nasjon om at dens moralske forfall nå er i de mest avanserte stadier kjent som «fordømmelse».

Her er nøkkelen; fordømmelse er en domsavsigelse.

Det er den aller første etappen av dommen og etterfølges av progressive og langt mer alvorlige fysiske handlinger som nasjoners vekst og fall, krig og naturkatastrofer.

Fordømmelse er en manglende evne til å skjelne mellom rett og galt. Liberalisme, sosialisme, progressivisme, falsk og frafallen teologi og religion er selve mediene som det onde bruker til å bringe disse straffedommer over alle.

«De brydde seg ikke om å kjenne Gud, derfor overga Gud dem til en sviktende dømmekraft så de gjør slikt som ikke sømmer seg.» (Rom 1:28)

Den gudløse generasjon vil få sin onde dag, men vær trygg, det er ikke en seiersdag. Når sinn og hjerter fordømmes så går liv tapt, bokstavlig talt, for evig og uten håp.

Vi har sett vår president følge progressivismens Yellow Brick Road; mens verden er på randen av armageddon er Barack Obama opptatt av hva som skjer i jentenes garderober.

Les: USA; skole må la gutt bruke jentegarderobeKategorier:Artikler

1 svar

  1. Obama holdt ihvertfall et løfte; «change is comming» og da mente han til det verre for hele jordens befolkning….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: