USA; skoleelever må erklære «Allah er den eneste gud»

studie

Tidligere i år fikk elever ved offentlige skoler i Wisconsin i oppdrag å «late som du er muslim», og elever i Florida ble bedt om å fremføre islams fem søyler i bønn, lage islamske bønnetepper og utføre andre muslimske ritualer.

Andre skoler rundt om i USA har bedt elever kle seg som muslimer, hatt ekskursjoner til moskeer og invitert muslimske forelesere kledd i sine religiøse drakter.

Nå protesterer foreldre i Tennessee mot at deres barn har fått i oppgave å skrive en erklæring om at Allah er den eneste gud, og mot lærebøker som fremholder islamske doktriner som fakta i stedet for tro.

«Hva om ditt barn eller barnebarn ble tvunget til å skrive ned Sjahàdah, den islamske konverteringseden, samtidig som skolen hopper over kristendom?» spør American Center for Law and Justice i en underskriftskampanje.

ACLJ kaller det hele «islamsk indoktrinering i våre skoler».

«Tenk hvilket ramaskrik det ville blitt fra ACLU, FFRF (Freedom From Religion Foundation) og andre venstreorienterte og sinte ateistiske organisasjoner hvis en studieguide erklærte at Jesus er Guds Sønn, og ba barn fremføre Herrens bønn.»

Skolene insisterer på at alle religioner dekkes likt og at kristendomsundervisning ikke hoppes over, men er blitt utsatt.

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: