10.000 falske syriske pass beslaglagt, skulle gå til islamske terrorister

En 21 år gammel marokkaner og mistenkt støttespiller for IS er arrestert i Tyskland etter å ha forsøkt å smugle 10.000 falske pass laget i Tyrkia. Mange av disse ville ifølge Walid Shoebat ha gått til islamske terrorister som utgir seg for å være syriske flyktninger.

Den tyske avisen Der Tagespiegel skriver at mange falske syriske pass blir solgt for ca 12.000,- kroner pr. stk, og det faktum at mange «flyktninger» har råd til å kjøpe flere pass er nok en indikasjon på at deres påstander om å være asylsøkere er løgn.

Shoebat skriver; «Det du ser rundt om i Europa nå er ikke flyktninger som rømmer, men en invasjon. Disse menneskene som strømmer inn i Europa er for det meste kriminelle. De kommer med sine anti-kristne ideologier.

I Makedonia ble hjelpen fra Røde Kors avvist fordi eskene deres hadde et kristent kors på dem. I et tog på vei til Tyskland skrek muslimske menn; «Allahu Akbar» og uttrykk som «Må Allah gjøre deres barn foreldreløse».

En polsk blogger var vitne til kaoset på grensen mellom Italia og Østerrike, og han beskriver bl.a. hvordan muslimene angrep bussen han satt i og kastet avføring på den:

«Jeg så hvordan de omringet bilen til en eldre, italiensk kvinne, dro henne etter håret ut av bilen og forsøkte å kjøre avgårde med bilen hennes. De prøvde å velte bussen som jeg selv og en gruppe andre reiste i. De kastet avføring på oss, slo på dørene og forsøkte å tvinge sjåføren til å åpne, spyttet på frontruten…

Jeg spør bare: hva er hensikten? Hvordan skal denne råskapen kunne assimiliseres i Tyskland?

Jeg følte det et øyeblikk som om jeg var midt i en krig. Jeg synes virkelig synd på disse menneskene, men dersom de skulle nå Polen… Jeg tror ikke de ville få noen forståelse fra oss. Vi ventet i tre timer før det ble bestemt at vi ikke kunne krysse grensen.

Vi ble transportert tilbake til Italia med politieskorte. Bussen var skadet, dekket med avføring, knuste vinduer…

Og dette skal være en plan for demografi? Disse hordene med villmenn?

Blant dem var det nesten ingen kvinner. Ingen barn. De aller fleste var aggressive unge menn. Senest i går, da jeg leste om dem i nettaviser, følte jeg medfølelse og bekymring for deres skjebne. Men i dag, etter det jeg så, føler jeg bare frykt, og likevel er jeg glad for at de ikke valgte vårt land å reise til. I Polen er vi rett og slett ikke klare til å ta imot disse menneskene, hverken kulturelt eller økonomisk.

Jeg vet ikke om noen er klare. En styggedom marsjerer inn i EU, en vi ennå ikke kan se. Jeg beklager hvis noen blir fornærmet.

Jeg kan legge til at det kom biler med humanitær hjelp, hovedsaklig mat og vann – og de bare veltet bilene.

Østerrikerne kunngjorde gjennom megafoner at de kunne krysse grensen, de ønsket bare å registrere dem og så la dem fortsette. Men de skjønte ikke disse meldingene. De forsto ikke noe.

Og dette var den største skrekken. For blant disse tusenvis av menneskene var det ingen som forsto italiensk eller engelsk eller tysk, eller russisk eller spansk. Det som betydde noe var rå makt. De kjempet for tillatelse til å fortsette, og de hadde denne tillatelsen, men de innså det ikke!

De åpnet bagasjelukene til en fransk buss, og alt som var der ble stjålet i løpet av kort tid. Noe ble liggende igjen på bakken.

Aldri i mitt liv har jeg sett slike scener, og jeg føler at dette er bare begynnelsen.»

»

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: