Kim Davis – politisk fange i USA; har ikke brutt loven.

kimdavis

Kim Davis, som nektet å utstede vielsesattest for et homofilt par i Kentucky, brøt ingen lover og er feilaktig fengslet. Norske journalister viser igjen hvor lite de vet og kan, når de ukritisk bruker ord som «papirene de har krav på» og «i henhold til amerikansk lov» (eks. her og her).

Men, som presidentkandidat Mike Huckabee sier; «Hun fulgte den eneste loven hun har foran seg. Høyesterett har ikke myndighet til å lage en ny lov.»

Douglas Hagmann skriver:

«Jeg skal gjøre dette veldig kort, for det er ikke så komplisert. Kim Davis fra Rowan County, Kentucky, brøt ingen lov! Faktisk opprettholdt hun sin ed og Kentuckys lover da hun nektet å utstede vielsesattest til homofile par.

Se bort ifra hennes kristne tro, jeg vil be hvem som helst å vise meg den formelle statlige loven hun skal ha brutt. Den eksisterer ikke!

Den «skitne, lille hemmeligheten» som marxistene, kommunistene og sosialistene som har overtatt vår nasjon absolutt ikke vil at du skal vite, er at Kim Davis utførte sine plikter akkurat slik hun ble valgt inn for å gjøre, for det finnes ingen lov som tillater Kim Davis eller noen ved hennes kontor å utstede vielsesattester til homofile par. Ingen! Høysteretts uttalelse 26. juni 2015 trumfer ikke statens eller fylkets lover, og er ikke landets lov.

At politiske ledere og medias forståsegpåere hevder at høyesteretts avgjørelse i Obergefell-saken gjør at «homofile ekteskap» nå er «loven i landet», betyr ikke at det er slik, uansett hvor mange ganger løgnen gjentas.

Gjennom rettslig aktivisme fra svartkledde, terroristiske føderale dommere har Kim Davis blitt ulovlig fengslet i delstaten Kentucky. Det må derfor pålegges statens høyeste valgte tjenestemann, guvernøren i Kentucky, å kreve hennes løslatelse umiddelbart. Å ikke gjøre dette vil være et brudd på hans ed om å håndheve lovene i sin delstat.

Det samme gjelder for sheriffen i Rowan County, den høyeste valgte offentlige ansatte i fylket; å opprettholde sin ed og forlange Davis’ løslatelse.

Eller, vis frem den formelle, kodifiserte loven hun angivelig har brutt.

Den finnes ikke.

Keiseren har ingen klær.»

Kilde: Canada Free PressKategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: