Ble 9 leger drept fordi de fant en kur mot kreft?

ble 8 leger drept

I løpet av juni og juli ble til sammen ni leger funnet døde i USA, først og fremst i Florida og områdene rundt. Bildene over viser Dr. Jeff Bradstreet som 19. juni ble funnet i en elv med et skuddsår i brystet; Dr. Bruce Hedendal som 21. juni ble funnet død i sin bil og Dr. Teresa Sievers som 29. juni ble funnet brutalt myrdet i sitt hjem i Bonita Springs.

Dr. Lisa Riley som ble funnet skutt i hodet 1. juli og Dr. Baron Holt som døde 21. juni, samme dag som Dr. Hedendal.

Blant de ni legene er også Dr. Ronald Schwartz som ble funnet drept i sitt hjem 19. juli, og Dr. Nicholas Gonzales, som forsket på alternativ behandling av kreft og døde av et hjerteattakk 21. juli.

Det som ser ut til å knytte disse legene sammen er deres syn på alternativ medisin og skepsis til vaksineprogrammer, men først og fremst forskning på GcMAF, fortrinnsvis gjennom Dr. Bradstreet og Dr. Gonzales. Blant annet skal Dr. Bradstreet ha hatt stor suksess ved bruk av GcMAF i behandling av autisme, med 85% responsrate, noe som i det medisinske miljøet anses som umulig. 15% av hans autistiske pasienter skal ha blitt helt kurert og symptomfrie. Den offisielle historien er at Dr. Bradstreet begikk selvmord.

GcMAF er et protein som aktiverer makrofager, en type hvite blodceller som angriper uønskete partikler i kroppen, blant annet kreftceller. GcMAF er blitt kalt immunforsvarets kraftigste våpen.

Problemet er at kreftceller produserer nagalase (alpha-N-acetygalactosaminidase), et enzym som blokkerer kroppens produksjon av GcMAF.

Det Bradstreet og hans kolleger mente å ha oppdaget var at nagalase med vilje blir tilført kroppen utenifra, blant annet gjennom vaksiner. De skal ha funnet at nagalase ikke finnes hos nyfødte, men blir introdusert senere gjennom vaksinering. Nagalase finnes i svært høye konsentrasjoner hos barn med autisme.

Les om dette hos HealthNutNews hvor Erin Elizabeth først knyttet disse dødsfallene sammen, bla. her og her.

Les mer her og her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: