Eksperter spår økonomisk krise av episke proporsjoner; «Vi vil få panikk i gatene, fra Wall Street til Shanghai.»

economic-collapse

«The Telegraph» skriver; «Dommedagsklokken for et globalt markedskrakk viser nå ett minutt til midnatt idet sentralbankene mister all kontroll.

Da bankkrisen lammet globale markeder for syv år siden, gikk sentralbanksjefer inn som långivere i siste instans. Risikable lån i privat sektor ble flyttet til regnskapsbøkene i offentlig sektor, og trykking av enorme mengder penger ga den globale økonomien tid til å leges. Men tiden løper rakst ut. Fra Kina til Brasil har sentralbankene mistet kontrollen og den globale økonomien er i ferd med å stoppe helt opp. Det er bare et spørsmål om tid før aksjemarkedene kollapser under vekten av høye forventninger og verdivurderinger,»

Les her.

Raul Meijer fra Contra Corner skriver; «Vi har ikke hatt fungerende finansmarkeder i de rike deler av verden på syv år (minst). Ulike stimuleringstiltak, spesielt QE [kvantitiv lettelse] har sørget for det. Et marked kan ikke sies å fungere hvis og når sentralbankene kjøper opp aksjer og obligasjoner ustraffet. En hovedårsak er at det gjør det umulig å finne markedspris, og uten dette er det per definisjon ikke noe marked. Det kan være noe som ser ut som et marked, men det er ikke det.»

«Sentralbankene er ikke i ferd med å miste kontrollen. De mistet kontrollen for lenge siden. Sentralbankenes allmakt er forsvunnet. Allmakt er blitt erstattet med avmakt.»

Les her.

Michael Snyder lister opp «23 land hvor markedskrakket allerede skjer», og skriver, «Du kan slutte å vente på at en global økonomisk krise skal komme. Sannheten er at det er i ferd med å skje akkurat nå. Over hele verden er aksjemarkedene i ferd med å krasje.»

Les her.

«Monty Pelerin’s World» skriver; «To prognoser kan gjøres med rimelig trygghet: 1) Aksjemarkedet vil trolig bli halvert, og dette kan være optimistisk. Bare datoen er ukjent. 2) Verdensøkonomien vil etterhvert ligne Den store depresjonen. Bare datoen er ukjent.»

Les her.

Gerald Celente forteller; «Vi vil få panikk i gatene, fra Wall Street til Shangahi, fra Storbritannia til Brasil. Vi vil se det ene markedet etter det andre kollapse.»

Se intervjuer med Celente og følg med på finansielle nyheter på King World News.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: