Konsentrasjonsleirer bygges i USA

new-marana-guard-towers-and-rr-tracks-1024x646

«Jade Helm», en militærøvelse med fokus på sivil ulydighet og politisk dissidens i USA, er nå godt i gang.

Forut for øvelsen reagerte mange på at butikk-kjeden Wal-Mart stengte mange av sine supermarkeder, de fleste av disse innenfor områdene hvor Jade Helm skulle foregå. Wal-Mart er verdens største supermarked-kjede, og årsaken til at disse måtte stenge ble oppgitt å være rørleggerarbeid som skulle foregå i 6 måneder. Men arbeidene som gjøres vekker mistanke om at lokalene forberedes til å brukes som såkalte FEMA-camps. FEMA (Federal Emergency Management Agency) er en etat innen det amerikanske sikkerhetsdepartementet som har som ansvar å koordinere respons på naturlige og menneskeskapte katastrofer.

Blant annet fortelles det om stor militær aktivitet rundt supermarkedene, bygging av gjerder og montering av overvåkingskameraer og tildekking av dører og vinduer for å hindre innsyn. Noen få av de som jobber inne i bygningene har stått frem og forteller om høye sikkerhetsrutiner for arbeiderne, med forbud mot mobiltelefoner og kameraer.

En av disse arbeiderne forteller:

«Hver dag går vi inn til Wal-Mart gjennom en underjordisk inngang. Vi blir bedt om å skifte klær og vi kan ikke ta med oss noe inn, så vi får ikke tatt noen bilder. Vi skifter klær igjen når vi er ferdige med vårt 12-timers skift. Det foregår arbeid 24/7 der inne. Vårt arbeid er oppdelt slik at vi ikke vet hva vi egentlig jobber med.

I hvert hjørne av Wal-Mart bygges det 4 vakttårn, eller i det minste noe som ser ut som vakttårn. Det er ingen tvil om hva jeg ser der. Det får hårene til å reise seg i nakken på meg. Alle skap og hyller er fjernet fra butikkene. Historien de forteller om rørleggerarbeid er BS.

Inne i bygningen har jeg sett menn med DHS-merker (Department of Homeland Security), noe vi er vant til å se i jobbene vi gjør. Denne gangen har jeg også sett menn med FN-merker. I likhet med DHS-gutta har de skjorte og slips, og de har hjelmene sine på mens de ser ut som de planlegger.

Stedet er bevoktet av et privat firma og de er bevæpnet med automatvåpen. Jeg har ikke sett militære i uniform på innsiden. Vanligvis er det 50 til 100 personer som jobber. Jeg har sett så mange som 300 arbeidere.»

Senere forteller han videre:

– «I dag var en merkelig dag på Midland Walmart. Jeg kom dit og så at hyller og montre som var fjernet er blitt erstattet i to tredjedeler av butikken. Det er istedet montert hyller som jeg sverger ligner køyesenger hvis du bare legger madrasser på.»

– «De har også et område i den nordøstlige delen av butikken som har svarte tepper som går fra tak til gulv, og vi kan ikke se hva som skjer der. Vi kan høre lyder av maskiner, men har ingen anelse om hva som skjer der. Arbeiderne i denne delen av butikken snakker ikke med oss andre, faktisk har vi aldri sett dem. De har til og med egne toaletter for å holde dem adskilt fra oss. Det er definitvt noe vi ikke skal se.

I dag var første gang jeg så militære. Det var omtrent et dusin menn i uniform.»

– «En av våre menn fikk sparken i dag da han prøvde å smugle inn et kamera i en sko. Hele mannskapet fikk nesten sparken over dette. De førte ham ut under bevoktning av sikkerhetsfirmaet.

I dag startet vi arbeidet med å rive ut noe av ventilasjonssystemet i butikken. Det må gjelde en endring i hvordan de kommer til å pumpe luft eller noe annet inn i butikken.»

I tillegg til disse historiene om Wal-Mart, dukker det opp bilder av flere nye supermarkeder som bygges rundt om i USA. Mange av disse bygges med tårn rundt fasilitetene som unektelig minner om vakttårnene rundt nazi-Tysklands konsentrasjonsleire. Bildene over og under viser det som skal bli Marana Mall i Arizona. Legg merke til det øde området hvor butikken bygges, vakttårnene og nærheten til jernbanen.

Marana Twin Peaks

Du kan lese mer om Jade Helm og Wal-Mart på All News Pipeline her.

Også Dave Hodges har etterforsket Jade Helm grundig. Du kan lese mer bl.a. her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: