Å være transkjønnet er en psykisk lidelse – biologisk umulig

transkjønnet en psykisk lidelse

Dr. Paul R. McHugh, tidligere sjefspsykolog ved John Hopkins Hospital skriver i en artikkel i «Wall Street Journal» at transpersoner har en mental lidelse, og at å endre kjønn er biologisk umulig. «Slike personer,» skriver han, «lider av en forestillingsforstyrrelse når de tror de kan velge sitt kjønn.»

McHugh, som har skrevet 6 bøker og utgitt minst 125 fagfellevurderte medisinske artikler, hevder videre at kirurgi ikke er løsningen for personer som ønsker å leve livet som det motsatte kjønn og siterer en studie som viste at transpersoner som har gjennomgått kirurgi har 20 ganger større risiko for å begå selvmord.

Mens politikere, media og Hollywood hyller transkjønnethet som «normalt» mener McHugh at; «politikere og media gjør ikke de transkjønnete eller offentligheten noen tjeneste når de behandler deres forstyrrelser som en rettighet som må forsvares snarere enn en psyksik lidelse som fortjener forståelse, behandling og forebygging.»

Det talsmenn for transpersoner ikke vil innse er at studier viser at mellom 70% og 80% av barn som uttrykker transfølelser, spontant mister disse følelsene over tid.

McHugh skriver om leger som arbeider med svært små barn som «synes å imitere det motsatte kjønn» som gjerne gir pubertetsforsinkende hormoner for å gjøre en senere kjønnsskifteoperasjon mindre belastende, selv om disse medisinene hemmer barnets vekst og kan forårsake sterilitet.

«Dette grenser til barnemishandling, når opp til 80% av disse barna vil gi opp denne forvirringen og gå naturlig inn i voksenlivet hvis de forblir ubehandlet.»

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: