Tusenvis av jenter alvorlig syke av HPV-vaksinen

Tusenvis av jenter alvorlig syke av HPV-vaksinen

Norske helsemyndigheter anbefaler HPV-vaksinen til «jenter og unge kvinner for å forebygge livmorhalskreft som er forårsaket av en HPV-infeksjon.» Vaksinen er en del av barnevaksinasjonsprogrammet. Bivirkningene som nevnes er; Hevelse, rødhet og ømhet i armen hvor vaksinen er satt, og kortvarig feber, hodepine eller uvelhetsfølelse.

Men mange unge jenter fra andre land hvor denne vaksinen anbefales av myndighetene står nå frem med sin historie om alvorlige og ødeleggende bivirkninger.

En av disse jentene er nå 17 år gamle Emily Ryalls fra Storbritannia;

«Symptomene ble stadig verre etter den andre og tredje injeksjonen, og jeg dro til akuttmottaket flere ganger med alvorlige bryst- og magesmerter samt pustevansker. En gang kunne jeg ikke bevege noe på den ene siden av kroppen. Jeg forsto ikke hva som skjedde.»

Emilys mor forteller;

«Hver gang vi var hos en lege så rullet de bare med øynene. Da vi nevnte HPV-vaksinen ble vi møtt med motstand og latterliggjøring. Til slutt ble vi henvist til en lokal barnelege som fortalte henne at hun bare måtte presse seg for å komme tilbake til det normale. «Vi føler oss alle trøtte om morgenen, Emily,» var en av bemerkningene hun fikk.»

Les her.

Åpenbart anbefaler videoen under: Dokumentaren «De vaccinerede piger» av TV2 Danmark. HPV-vaksinen er en del av vaksinasjonsprogrammet også i Danmark, og dokumentaren tar for seg unge jenter som er blitt alvorlig syke etter vaksineringen og hvordan danske helsemyndigheter ignorerer problemet og skjuler dokumentasjon og advarsler.

Et sitat fra videoen:

«Det virker som et røykteppe. Helsemyndighetene gir inntrykk av åpenhet og offentlighet (…), og så tilbakeholder man faktisk de viktigste dokumentene. Helsemyndighetene har tilsidesatt loven.» (31:10 min.)

Videoen er med engelsk undertekst.Kategorier:Nyheter

Stikkord:

2 svar

  1. Er det fortsatt noen som tror på våre helsemyndigheter etter å ha lest sannheten om massemorderneGlaxoSmithKline, som de løper ærender for og som plasserer milliarder av oljefondet . Det er jo andre giftprodusenter som støttes fra Norge, vårt fedreland..

  2. Jepp, dere kan fortsette å publisere konspirasjonsteorier, diskreditert forskning og generell løgn til dere blir blå i ansiktet. Det gjør ikke at dere får rett, det gjør bare at dere blir ytterligere marginalisert. Det som er tragisk, er at dere sikkert får noen til å tro på dere, og da har dere kreftdødsfall på samvittigheten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: