Inuittene advarer; Jorden har flyttet på seg

inuittene advarer

Inuittene er urfolk som lever i de arktiske regionene av Grønland og Canada, og de har gjennom hele sin historie vært avhengig av å kunne forutsi været. Nå forsøker de å advare NASA og hele verden om at global oppvarming ikke er årsaken til det vi ser av ekstremvær og økt jordskjelv- og vulkanaktivitet;

Jorden har flyttet på seg, sier de. De er sikre på at solen ikke stiger der den gjorde før, dagslyset varer lenger, solen stiger høyere og det blir fortere varmt. De er overbevist om at jorden har flyttet på seg og «tiltet» mot nord.

Les her.Kategorier:Nyheter

18 svar

 1. Ja vi går mot den nye istiden fra 2001 januar da beverger solen seg igjen bort fra Jorden og det vil vare i noen tusen år før vi igjen vil nerme oss solen, men før det den nye istid om ca 11000 år etter Illustrert vitenskaps magasinet forskere. Da i januar 2001 var joden nermest solen på så lenge som 11000 år siden, men nå går det andre veien. Isen vil igjen legge seg helt ned til NY i uSA og Norg eog Norden og Europa med vil bli ubeboelig og da vi flyktninge strømmen gå mot ekvator igjen. mulig vi da har funnet ut hvordan vi reiser rasker enn lyset at vi kan flytte til en annen galakse noen hundre lysår borte i dagens målestokk som da balre kan bli til uker, hvem vet, fantasien er ingen hindring nå om hva som kommer.

  • Du er jo helt på jordet BHEK. For det første beveger solen seg ikke relativt til oss på jorden. Vi beveger oss rundt en sol som står relativt fixed ift jorden. Det denne artikkelen henviser til er tilten, altså graden av helling på jordaksen. For det andre kan ingen spå når neste istid vil komme, eller hvordan isen vil utbre seg. Det er umulig. Vi vet at vi lever i en mellomistid, og at det har vært 4-5 mellomistider tidligere. Men disse og istidene som fulgte har hatt store variasjoner at det er umulig å forutsi noe med sikkerhat basert på disse. Og aldri har den mennesklig klimafaktoren veid så tungt som nå.
   For det tredje vet du åpenbart ingenting om astronomi? «Flytte til en annen galakse noen hundre lysår borte i dagens målestokk»??? Enten er du full, eller meget lite opplyst. Det ligger ingen galakser innenfor en avstand av hundre lysår. Kun andre stjener med evt planetsytem. Vår galakse er over 100 000 lysår i tverrsnitt og Andromeda ligger ca 2.5 millioner lysår borte. I dagens målestokk. Men det kan jo for all del hende at neste ukes målestokk er en helt annen. Liter eller Kelvin, eller noe.

   • Du er jo sikkert urbefolkning? ?og du har jo sikkert lært alt dette fra dine forfedre? ?eller tar jeg feil. ? Husk bare på at folk som bor og lever i naturen,merker hvis noe er feil med naturen. Akkurat som du ville merket at noe var galt i din egen stue,noen har flyttet på noen bilder. Det ville du nok merket??eller er du full???

   • Det er nok ikke helt slik. Solen suser avgårde med en ganske fantastisk hastighet og jordens bane beskriver en spiral der vi dilter etter så godt vi kan.

   • Jorden helling forandrer seg som en setter i gang det vi lekte med før i tiden, en sylletopp en dings vi satter i bevegelse på bordet og som snurrer rundt og det var å få den til å snurre lengst mulig før den veltet til siden. Denne hellingen på jorden vareierer fra 23,5 grader til 25,5 grader etter som jeg har lest i ilustrert vitenskap magasinet. Om ikke alle vet det så ligger ikke dagens polarsirkel der den lå før den er i stadig forandring på grunn av denne hellingen, så at disse i urbefolkningen ser, ja helt naturlig og riktig opservervasjon tror da jeg.

  • MARS WILL POWER US TO TRAVEL ELECTROMAGNETIC TO OTHER GALAXCIES

 2. Solen beveger seg ikke – det er jorda som kretser rundt sola. At sted og varighet for solbanen endrer seg rundt omkring på jorda, er absolutt ikke noe nytt «under solen» i det hele tatt .

  Dette har skjedd kontinuerlig i hundrevis av millioner av år, og har absolutt ingenting med avstand til sola å gjøre. Det er helt naturlig pågående prosess, som vi mennesker ikke har mulighet for å påvirke på noen som helst måte.

  http://no.wikipedia.org/wiki/Kontinentaldrift

  • Sola beveger seg den og. Hele solsystemet, hele galaksen beveger seg nærmere vår nabogalakse Andromeda. Vi går i bane rundt sola, og er relativt locked, men sola beveger seg ganske hurtig den og. Vi er bare «med på lasset».

   • Sola går rundt melkeveien.
    Ca 250 millioner år tar en runde.
    Dette kun til din informasjon.

 3. Jorden «tilter» hele tiden, og det endres hele tiden, nesten som en spinntopp som roterer.

  Dette er bare en av forandringene i jordbanen, (minst 3) som har ulik tidsakse, og disse forandringene addere seg eller trekker fra hverandre, alt etter hvor i fasen de tre befinner seg.

  I verst tenkelige tilfelle ender med – eller utarter til – en super istid,jorden har blitt dekket av is fra polene og nesten ned til ekvator, med den følge at 90% av livet døde ut…
  I motsatt ende av skalaen når faktorene trekkes fra, får vi en global oppvarming av nesten ukjente dimensjoner.

  Det er helt klart at det er disse effektene som styrer klimaet på jorden, ikke utslipp av gasser, sammen hvor fascinerende DEN tanken høres ut.

  Med en innstrømming av energi fra solen tilsvarende 1 Kw pr kvadratmeter, skal det ikke mye fantasi til for å skjønne at selv små variasjoner vil utgjøre en enorm forskjell i gjennomsnittstemperaturen.

 4. Åpenbart at noen ikke har lest artikkelen de refererer til. Kanskje noen også kan ha nytte av å vite forskjellen på naturlige og menneskeskapte svingninger: http://en.wikipedia.org/wiki/Global_warming#mediaviewer/File:Evidence_CO2.jpg

 5. Tror nok Morten bør lese noe mere enn vikipedia.det er mange faktorer, som griper inn,Svalbard har jo ligget sør for ekvator en gang .kong Jørn Hurum.platetektonik .

 6. Raymond Tollefsen
  I denne videoen påstås det at istider kommer og går i takt med jordas ferd inn og ut av Melkeveiens spiralarmer. Så man kan vel til en viss grad forutsi når istidene kommer og går. Først må det vel innrømmes i klimapanelet?

  The Cloud Mystery

 7. Det er vel naturlig at jorda tilter, det bor jo flere folk på den andre siden, men dette vil rette seg no når vi får en strømm av innvandrere, så den vil rette seg opp etter hvert 🙂

 8. THORAX PLEXUS .in the middle of time that dont exist s .aeaxpanding volume of space and magneticelectrohealing powers the kompass
  @

 9. Polarsirkelen krabber nordover med ca 14 m per år (2010). Det betyr at jordaksen retter seg opp for tida. Det er vist en cyklus på 26000 år. Så det er kanskje mulig å se at sola står opp litt lenger øst etter 60 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: