Ebola; kan allerede være luftbåren – genetiske varianter som aldri har vært sett før – spanske leger nekter å behandle smittede

spanish_2301596b

– Allerede i 2009 fant man at visse stammer av ebola kunne smitte gjennom luften, uten direktekontakt og mellom forskjellige arter.

Les her.

– Flere eksperter mener man vet for lite om dette ebola-viruset til å fastslå at det ikke er luftbåren, og at det uansett vil kunne mutere til å kunne smitte på lik linje med et influensa-virus.

Les her og her.

– Også FN og CDC er bekymret for at ebola nå er luftbåren, og ser ut til å forberede en uttalelse på at dette er tilfelle. Kritikere av CDC og deres erklæringer om at ebola kun kan smitte ved direkte kontakt sier bl.a; «Om de ikke lyver, så er de grovt inkompetente».

Les her.

– Det nåværende utbruddet av ebola innebærer genetiske varianter av viruset som aldri har vært sett før, og risikoen for såkalte falske negative tester er stor.

Les her.

– Mange leger og sykepleiere ved Carlos III Hospital i Spania har trukket seg fra sine stillinger ved sykehuset, og flere andre sykemelder seg for å unngå å være til stede der hvor syv personer nå behandles i karantene.

Les her.Kategorier:Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: