Hvis du skal boikotte Israel, må du gjøre det skikkelig

Artikkelen under er skrevet av Geoffrey Grider og er oversatt og tilrettelagt, og gjengitt med tillatelse fra forfatteren. Alle linker i artikkelen er i originalen.

– – –

Hvis du absolutt må boikotte Israel, bør du lese dette først.

 

Del 1; teknologi og mat.

«Men du, Daniel, skal holde ordene skjult og forsegle boken inntil endetiden. Mange skal streife omkring, og kunnskapen skal øke.»
Daniel 12:4

Trinn 1; fjern alle Intel Pentium og Celeron prossessorer fra dine datamaskiner (stasjonær, laptop eller notebook) siden disse er enten utviklet eller produsert i Israel.

Noter deg også at den revolusjonerende nye Ivy Bridge prossessoren vil bli produsert i Israel. Datamaskiner som kjører Windows XT operativ system må skrus av umiddelbart da denne ble utviklet i Israel. Alle nåværende Microsoft operativ systemer må ikke brukes ettersom Microsoft er avhengig av sitt forsknings- og utviklingssenter i Israel.

Trinn 2. På datamaskiner som fortsatt fungerer må programmene for antivirus og brannmur slås av, da denne teknologien har sin opprinnelse i Israel. På arbeidplassen må administrators brannmur også slås av, og ansatte må ikke lenger åpne eksterne eposter da de fleste av disse vil være infisert med virus. Ingen utgående epost kan sendes. Algoritmen som idag brukes for å sende epost, ble laget av en israeler som arbeidet ved Ben-Gurion universitetet i Be’er-Sheva i 1980.

before-you-boycott-israel-bds-consider-israeli-innovation-inventions-jews

Trinn 3. Kvitt deg med alle mobiltelefoner, ettersom denne teknologien ble utviklet i Israel, hvor de første mobiltelefonene ble produsert. Mobil chip-teknologi fra ett enkelt israelsk selskap har nå blitt installert i over 100 millioner enheter. På arbeidsplassen kan kun ansatte på toppnivå beholde sine mobiltelefoner i tilfelle krisesituasjoner. Men bruk av SMS er strengt forbudt, da denne funksjonen ble utviklet i Israel. Ingen 4G-enheter kan brukes, ettersom chip-settet er israelsk.

Trinn 4. Skru av voice-mail og slett alle tidligere meldinger. Voice-mail systemet ble oppfunnet av israelske selskaper.

Trinn 5. Før du kjøper eller mottar noe trykt materiale, sjekk at leverandøren ikke har brukt denne israelske innretningen som kan ha spart opp til 50% av blekket som brukes.

Trinn 6. Du kan ikke bruke Facebook, ettersom mange tilleggsprogrammer er utviklet i Israel. Ikke se videoer på internett da plattformen som lastet dem opp kan være fra AOL og dermed fra et israelsk selskap. Ikke bruk internett til å søke etter svar på det du lurer på da dette kan innebære bruk av en israelsk utviklet søkemotor. Bedre å leve i uvitenhet.

Trinn 7. På TV kan du ikke bruke Video On Demand fordi du da risikerer å se annonser som vises ved hjelp av israelsk teknologi. Ikke kjøp noen spillkonsoller siden disse sannsynligvis bruker israelsk teknologi.

Trinn 8. Ikke les e-bøker, da disse enhetene kan inneholde israelsk teknologi. Ikke bruk noen form for datalagring, da dette kan ha blitt utviklet ved Israels FoU-senter for lagringsteknologi.

Trinn 9. Ikke kjøp elektrisk bil ettersom den sannsynligvis drives av et israelsk batteri eller bruker ladematter utviklet i Israel. Fortsett i trafikken vel vitende om at du forurenser miljøet og finansierer oljerike despotiske regimer.

Når det gjelder mat og drikke, må du aldri spise cherrytomater, som er utviklet i Israel. Forbudet gjelder også honning, og eventuelle produkter som er avledet fra honning. Israel har utviklet løsninger på det verdensomspennende problemet med biekoloni-kollaps, slik at alle produkter som stammer fra bier nå kan være tilgjengelig på grunn av en israelsk oppfinnelse.

Unngå å drikke noen av de anerkjente og prisbelønte israelske viner. Ikke drikk hjemmelagede drinker fra Israel-produserte husholdnings-drikkemaskiner.

Ingen landbruksprodukter fra følgende områder kan inntas fordi de bruker vannings- og landbruksteknologi levert direkte fra Israel; det meste av Afrika, Kina, India, Indonesia (et muslimsk land), Nepal og mange andre.

Skjermbilde (1)

Mye importert frukt og grønnsaker (inkludert organisk) har blitt forbedret ved hjelp av israelsk teknologi. Dette kan redde millioner av mennesker rundt om i verden fra sultedøden, men det er ingen grunn til at du skal spise det.

Del 2; helse.

Kvitt deg med alle personlige medisiner. Israels Teva Pharmaceuticals, verdens største generiske legemiddelselskap, vil ha produsert mange av dine medisiner. De med følgende sykdommer må ta spesielle forholdregler:

Kreft: ikke ta noen form for medisiner eller behandling. Israelske forskere har vært ledende innen onkologi i flere tiår.

AIDS og HIV: pass på – forskere ved Israels Weismann Institute og Hebrew University har utviklet eller forbedret AZT- og hypericinbaserte legemidler. De har også utviklet en behandling som ødelegger HIV-infiserte celler uten å skade friske celler.

Diabetes: ikke mål eller injiser insulin ved hjelp av enheter utviklet av israelske forskere.

Multippel sklerose: slutt å ta Copaxone, en av de mest effektive medisinene og det eneste ikke-interferone middelet, ettersom dette ble utviklet av Teva. Ikke bruk Laquinimod.

Parkinsons: fjern den Israel-utviklede hjerne-pacemakeren som stanser skjelvinger. Slutt å bruke Levodopa som reduserer bevegelsesforstyrrelser. Avslutt behandling som involverer magnetisk cortex stimulering.

Personer med en familiehistorie med hjertesykdom og arterioskelrose må ikke bruke det israelske instrumentet for tidlig påvisning av disse. Du får heller vente til sykdommen bryter ut.

Epileptikere: stans behandling som kan ha dratt nytte av den israelske oppdagelsen av den underliggende genmutasjonen. Kast også armbåndet som sender ut et varsel når en person får et anfall.

Personer med aldersrelatert makuladegenerasjon må fjerne de israelske implantatene som hemmer sykdommen.

Leversykdommer: avslutt Israel-utviklet antistoff immunterapibehandling.

Emfysem: unngå den israelske proteinsubstitusjonsbehandlingen.

Myelomatose: slutt å ta Velcade, som ble utviklet over en periode på 30 år av forskere i Haifa.

Søvnapne: ikke undergå tester med den israelske diagnostiseringsenheten.

Dyslektikere må ikke dra nytte av det israelske internettbaserte lesesystemet.

Hudallergier må kun behandles med steroidkremer, ettersom de nye og sikrere ikke-steroide alternativene er israelsk.

Ved ethvert tilfelle av slag eller hodeskade, eller utbrudd av Alzheimers, Parkinsons, MS, epilepsi, grønn stær eller hjernesvulst må man unngå å bruke noen av de patenterte behandlingsmetodene fra Weizmann Institute.

Før kirurgi eller medisinske tester må du sjekke at sykehusets katetre ikke er beskyttet mot smitte ved å bruke den nye plasten fra Israel som dreper mikroorgansimer. Unngå halskirurgi da man her benytter seg av israelske kirurgiske lasere.

Sørg for at man ved koloskopi eller gastroskopi ikke bruker israelske kameraer som Pillcam. Du må aldri få et kunstig hjerte innoperert, ettersom den første transplantasjonen av et kunstig hjerte fant sted i Israel.

Pasienter som trenger nyretransplantasjon må vente på en donor med samme blodtype, ettersom bare Israels revolusjonerende nye metode tillater at man benytter seg av donorer fra andre blodgrupper. Personer av arabisk opprinnelse må ikke benytte seg av den eneste databasen som kan finne potensielle arabiske donorer av beinmarg – i Israel.

I tilfelle av ryggmargsskade eller -sykdom må du ikke godta spinale implantater, da disse trolig vil være israelske produkter eller fra israelsk forskning. Hjerterytmeproblemer må ikke løses med den Israel-utviklede hjertepulsgeneratoren. Alle hjertestenter er forbudt, da de fleste av disse kommer fra israelske medisinske selskaper.

Sjekk alle vaksiner, da mange av disse er utviklet i Israel. Sørg for at all røntgen har en viss strålingsfare, ettersom det eneste strålingsfrie systemet er israelsk. Behandlinger avledet fra stamcelleforskning må unngås, da de fleste av disse er utviklet i Israel.

Dersom du eller noen i din familie får en bakteriell infeksjon må du ikke ta noe annet enn eldre og ineffektiv antibiotika, ettersom en israelsk oppdagelse er ansvarlig for de moderne og effektive medikamentene. Sjekk at eventuelle smertelindrende medisiner ikke er basert på soya, ettersom det var en israelsk lege som oppdaget soyabønnens effekt.

Ikke bruk den revolusjonerende nye bandasjen som reddet livet til senator Gabriella Gifford da hun ble skutt i hodet. Hvis du får et stygt benbrudd, må du avvise enhver behandling som involverer kollagen, da dette kan ha vært utvinnet fra planter i Israel.

Ikke beskytt barn og spedbarn mot krybbedød med det israelske Babysense-systemet.

Ikke bruk Epilady (epilator). To israelere oppfant denne hårfjerningsmetoden.

Til slutt, avvis all tannbehandling ettersom tennene kan bli skannet med en Israel-utviklet tann-scanner.

Del 3; mellommenneskelige forhold.

Mennesker du møter, privat eller offentlig, må du forsikre deg om ikke kommer fra eller på noen måte er knyttet til følgende land eller områder. Du må sørge for at du ikke har kontakt med noen som har dratt nytte av Israels bistand til disse landene. Din arbeidsplass må unngå enhver mulig anerkjennelse av Israels hjelpeorganisasjoner, og må sørge for å få en formell uttalelse fra disse landene som sier at Israels bistand ikke ble brukt til produksjon eller utvikling av varer din arbeidsplass bruker.

Japan – i tillegg til redningsmannskaper leverte Israel geigertellere og termiske kameraer til å overvåke reaktorkjernene; mars 2011.

Ghana– har fått teknologisk bistand fra Israel siden 2006, og Israel gir nå nyfødtintensivavdelinger for å redde mange av de 4800 spedbarn som dør hvert år; mars 2011

New Zealand – Israel sendte flere redningsteam, midlertidig husly og vannrensesystemer etter jordskjelvet i Christchurch i februar 2011.

Chile – arbeiderne som ble reddet ut av gruven fikk en tur til Israel som en del av deres «Pilgrimage of Thanks» i februar 2011.

Vietnam – deres melkeindustri ble totalt forandret ved hjelp av israelske høytytende kyr.

Uganda – israelske soldrevne kjølerom ble gitt til lagring av vaksiner som ble brukt til å stanse utbruddet av polio i landet i januar 2011.

Kenya – Israels Agency for International Development bygde et avansert akuttmotak til et sykehus som behandler 6 millioner kenyanere; januar 2011

Maldivene – selv om all ikke-islamsk tro er forbudt her, utførte israelske øyeleger gratis operasjoner for innbyggerne i desember 2010.

Filippinene – signerte en stor handelsavtale med Israel i november 2010.

Romania – leger fra Israel behandlet spedbarn etter en brann på en nyfødtavdeling i september 2010.

Kamerun – øyeleger fra Haifa ga pasienter synet tilbake og trente lokale leger i disse prosedyrene i august 2010.

Kongo – Israels spesialister var de første til stede etter brannkatastrofen på et oljetankskip i juli 2010.

Angola – miner ryddet ved hjelp av israelsk teknologi; juli 2010

Mississippi – teknikken som ble brukt til å rydde opp etter oljelekkasjen i Mexicogolfen ble utviklet i Israel.

Kina – i stor grad innkjøper av israelsk teknologi og mottaker av medisinsk bistand og opplæring.

Sør Afrika – Israel trente leger i å utføre omskjæring for å hindre spredning av AIDS; juli 2010.

Haiti – Israel drev det største feltsykehuset for ofrene for jordskjelvet og orkanen i 2010, og for de som ble rammet av kolera, og gjennomførte viktig bistand der i over et år.

Sri Lanka – Israel gjennomførte en massiv lufttrasnport med mat, medisinsk personell og redningsmannskaper bare 48 timer etter tsunamien i desember 2004.

India – Israel sendte et fullt utstyrt feltsykehus etter jordskjelvet i Gujarat i februar 2001.

El Salvador – israelsk bistand etter jordskjelvet i 2001.

Georgia – Israel bidro med mat og frø til bønder etter den alvorlige tørken i 2001.

Tyrkia – israelsk nødhjelp etter jordkjelvet i 2000.

Mosambik – israelsk nødhjelp etter flommen i 2000.

Colombia – Israel sendte mat og medisinsk hjelp etter jordskjelvet i 1999.

Venezuela – selv president Chavez har glemt Israels hjelp etter flommen i 1999.

Mellom-Amerika – Israel sendte medisinsk hjelpepersonell og utstyr til ofrene for orkanen Mitch i 1998.

Pakistan (i 2005) og Peru (i 2007) aksepterte begge hjelp fra israelske frivillige organsisasjoner etter jordskjelvkatastrofer.

Dessuten er Peru’s hydroelektriske kraftverk bygget og drevet av et israelsk selskap.

Rwanda, Mexico, Tsjad, Sudan (Darfur) og Malawi har alle mottatt humanitær hjelp fra Israel, inkludert hjelp fra organisasjonen IsraAID.

Husk alltid at din boikott må strekke seg til alle enkeltpersoner fra de ovennevnte områdene som har mottatt hjelp fra Israel i løpet av den jødiske statens 63 års lange eksistens.

Del 4; andre følger.

Si nei til alle produkter fra USA. Analyser viser at i en typisk amerikansk stat er israelske innovasjoner ansvarlig for 2,4 milliarder dollar i direkte inntekter til statens økonomi, og genererte rundt 6000 arbeidsplasser.

Ikke la barna dine lære avanserte matematiske teknikker, da disse kan ha sin opprinnelse i Israel. Og hvis disse teknikkene brukes i barnas skoler, må du trekke barna ut derfra umiddelbart.

Ivrige ornitologer bør vurdere å finne en annen hobby ettersom mange sjeldne arter stanser eller oppholder seg i Israel under sin halvårlige migrasjon.

Ikke se den nye sesongen av NCIS ettersom en av skuespillerne er fra Israel.

Unngå å se fotballkamper der noen av lagene har israelske spillere.

Ikke bo på hotell eller besøk kjøpesentre som eies av israelske selskaper (beklager, du må sjekke hvilke dette gjelder selv).

Du må ikke benytte deg av noen av bankene som bruker israelsk programvare for å hindre svindel.

Ikke bruk bank- eller kredittkort ettersom sikkerhetssystemet som brukes av kortselskapene sannsynligvis er israelsk.

Ikke kjøp forlovelsesring med diamanter, da det er mulig disse ble slipt i Israel.

Du må ikke reise med fly, da flyet kan bli slept av den Israel-produserte Taxibot.

Du må ikke bruke offentlig transport i Amsterdam, Moskva eller Nord- Kina fordi du da kan dra nytte av israelske transportenheter.

Hvis du skulle oppleve strømbrudd, vær i alle fall takknemlig for at du ikke har installert det israelske systemet som hindrer slike.

Til slutt må du la alle vannkraner renne når du reiser hjemmefra og du må aldri skylle ned i toalettet, fordi Israel gir vannbesparende teknologi til over halve planeten. Landet gir også teknologi for kloakkrenseanlegg over hele verden, blant annet til Storbritannia.

Det burde være åpenbart nå at alle tiltak som er angitt i del 1 til 4 i denne artikkelen vil nødvendigvis bety at du eller din arbeidsplass vil være ute av stand til å fungere. La oss derfor håpe at vedtaket om å boikotte israelske produkter skylles ned i historiens toalett.

 

 – – –

 

Originalartikkelen finner du her:

«If you absolutely must boycott Israel, you better read this first.»

Takk til Geoffrey Grider.

//Kategorier:Artikler

13 svar

 1. Propaganda artikkel. Bortkastet tid og lese noe slik propaganda. Denne artikkel skal likesom bevise at vi ikke kan boikotte Israel, men det går og det skal vi pro menneskeheten stå sammen for en bedre framtid uten sionister. Det går an å bruke teknologien til sin fiende imot fienden, og moralsk sett det er ikke noe feil med å bruke FB eller voicemail for å sperre hvilken grusømme handlinger Israel begår, slik at resten av verdensopinionen vekkes og stoppe apartheid stat Israel.

  • Ja, til en verden fri for sionister. Fyll den heller opp med islamister! Først da blir det menneskeverd og fred på alle kanter.

 2. Dette var positivt overraskende men ikke uforventet, så Israel stå for så my mer enn gjennomsnittet aner, norske politikk samt media har lite eller ingen dokumentar filmer om Israel, det synes jeg de skulle ta tak i, og få frem mer av sannheten.
  Sist jeg så noe, var om israelere som ikke delte sin mening med statsapparatet, sevile og militære, skulle kanskje sett mer om hvilke trusler Israel står ovenfor, og hvorfor de må vise at de ikke er til og true opp i et hjørne.
  Samt alt de eksporterer og produserer.
  Men nå kommer snart min tur til og reise og se på dette spennende landet.

 3. For en latterlig propaganda-artikkel! Noen enkle fakta:
  Ingen teknologi/person/land er uerstattelig. Det aller meste forskes på flere steder i verden, det kan være litt tilfeldig hvem som «finner det opp» først. Lyspæren er et eksempel der. At jeg ikke greier å kjempe mot all urett i verden, betyr ikke at jeg ikke kan kjempe mot en urett ett sted, samme gjelder boikott.

  • ja,ja den svei litt den skjønnar eg. ja slik er det når ein blir sett på prøve når ein må ofre noe sjølv så får altid pipa ein annan lyd. eg vil berre presisere at ca80% av alle datamaskiner har prossorer produseres i Israel av selskapet Intel eg trur ikkje det kan sammenlignes med lysperer akuratt.

  • Der er en stor forskjell fra propaganda og sannhet. Jeg vil høre hva du mener Palastinia har gjort for vår verden.

 4. Det som vil slutte bruke produkter utviklet i Israel eller av andre jøder må slutte å leve! Fordi de er Israels Gud som har skapt alt!

  Å Israel okkuperer ikke noen millimeter med land, & er ikke noe arparteid stat som noen påstår!

  Å det finnes ikke noen folk & narsjon som med navn Palestina! Jødene tar kun i bruk sitt land som de fikk tilbake deler av i 1948 & de fikk tilbake hele Jerusalem som er deres evige hovedstad!

  Å Israel naboer & andre som har stjålet land fra Israel er alle terrorister som vil at alle jøder skal dø!

  Å det er kun misunnelsen som er årsaken til at media kommer med løyn propaganda om Israel!

  Med vennligst hilsen
  IsraelFriends.info & Moddi Waldemar-Lima

 5. Å bøykotte Israel er bare propaganda, for å demonstrer, for å vise seg.

 6. Israel kan suge en kuk

 7. Om du møter en av disse antisemittistiske, kristendomshatende LO folka. Hjelp dem på vei med å gjøre alvor av sine egne meninger. Knus mobilen deres og resten av denne lista. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: