Om vaksiner, polio og autisme-epidemien

 

«Hvorfor er polio, med 68 tilfeller på verdensbasis, en ‘global krise’, mens autisme, som rammer 1 av 25 familier, ikke er det?»

– Dette spørsmålet ble reist på bloggen Child Health Safety tidligere denne måneden. De siste tallene over poliotilfeller er nå 74, hvorav 69 i Pakistan. Dette har fått Verdens Helseorganisasjon WHO til å erklære en ‘internasjonal fare for folkehelsen’.

Hva er polio? Polio, eller poliomyelitt, er en smittsom sykdom forårsaket av poliovirus type 1, 2 eller 3. Sykdommen gir ofte influensaliknende symptomer, den angriper nervesystemdeler som hjernestammen og ryggmargen, for derved å forårsake svakhet og lammelse i musklene. Dersom musklene for åndedrett rammes, vil sykdommen medføre døden ved kvelning.

WHO og deres samarbeidsprogram Global Polio Eradication Initiative har som uttalt mål å fullstendig utrydde polio. Som eksempel på suksess blir ofte India løftet frem. I mars 2014 ble India erklært polio-fri, etter tre år uten ett eneste tilfelle. Men dette er egentlig langt fra sannheten, ettersom antall barn som rammes av VAPP (vaccine-associated polio paralysis), altså poliolammelse som følge av poliovaksinen, er mellom 100 og 180 i året. Hvert år blir også flere barn smittet av det som kalles VDPV (vaccine-derived polio virus), som er betegnelsen på et virus fra poliovaksinen som har fått tilbake sin evne til å gjøre barn syke. Slike tilfeller oppstår når virus fra den orale poliovaksinen, etter å ha blitt utskilt fra vaksinerte barn, gjenvinner evnen til å sirkulere i miljøet og smitte andre barn.

 

Dessuten, i 2013 rapporterte India om over 53000 tilfeller av NPAFP (non-polio acute flaccid paralysis), eller ikke-polio slappe lammelser. Dette er diagnoser som før vaksinasjonsprogrammet startet ville blitt kategorisert som poliolammelser.

La oss se litt nærmere på nettopp dette:  Poliovaksinen ble utviklet av Jonas Salk i USA, og godkjent for bruk i 1955. I Norge ble vaksinen tilgjengelig i 1956. Sykdommen kom raskt under kontroll i Norge etter dette, melder Folkehelseinstituttet (se figur under).

poliomyelitt i norge 1939-1966

Men det er en annen årsak til ‘nedgangen’ i polio i løpet av disse årene; I 1955 ble en veldig kreativ re-definisjon av poliovirus-infeksjoner oppfunnet, for å dekke over det faktum at mange tilfeller av ‘poliolammelser’ ikke hadde noe poliovirus i sine systemer i det hele tatt. Dette for å beskytte omdømmet til Salks vaksine.

I dag vet man at også andre virus kan forårsake poliolammelser, som f.eks. coxsackievirus, ekkovirus og enterovirus. Og man vet at bly, arsen, DDT og andre nervegifter kan gi polioliknende lesjoner. Under de store polioepidemiene i USA meldte mange leger om stor suksess i den alternative kampen mot polio, ved hjelp av datidens avgiftningsbehandlinger. Men dette ble kategorisk ignorert.

Før 1955 gjemte utvilsomt følgende seg bak navnet poliomyelitt: tverrgående myelitt, viral eller ‘aseptisk’ meningitt, Guillain-Barre syndrom, kronisk utmattelsessyndrom, epidemisk kolera, kolera morbus, spinal meningitt, spinal apopleksi, encefalopati, traumatisk nevritt, Reves syndrom osv. osv.

Hvis du tror vaksiner har utryddet polio, ta en titt på denne grafen som viser nedgangen i polio mot oppgang i  accute flaccid paralysis:

Rise-of-Acute-Flaccid-Paralysis-AFP-and-Fall-of-Polio

 

 

AFP er bare et annet navn på hva som ville blitt kalt polio før 1955.

Men vaksinene redder liv…?

Vel, når man snakker om å redde liv, så snakker man om å redusere dødelighet. Og når vi ser på hvordan dette er påvirket av vaksiner, ser vi et annet bilde enn hva vi alltid er blitt fortalt. Det er ingen tvil om at sanitære, ernæringsmessige og sosioøkonomiske faktorer har spilt en mye større rolle i å redusere dødeligheten av smittsomme sykdommer, enn vaksiner. Grafen under viser dødelighet i USA fra 1900. Se for eksempel på meslinger, hvor dødeligheten var redusert med 99,5% før vaksinen ble introdusert i 1965.

vaccine_mortality_decline

 

Så hva er sannheten om vaksiner? Vaksineindustrien er nettopp det, en industri. Og penger er motivet bak. For å bruke poliovaksinen som eksempel: Salk-programmet mottok 45 mill. dollar i året for å finansiere utviklingen av vaksinen. Dessuten ble denne vaksinen godkjent for bruk etter bare to timers debatt i lisenskomiteen, i et presset miljø.

Mange i Norge husker debatten rundt svineinfluensa-vaksinen (som inneholdt kvikksølv, se lenger ned i artikkelen), både da og nå. Men få husker rapportene om at WHO’s forskere mottok million-bestikkelser av vaksineprodusentene for å påvirke FN’s pandemierklæring av H1N1 viruset. Og i 2009 tjente produsentene av denne vaksinen mellom 10 og 15 milliarder dollar.

Ingen vaksiner er 100% trygge. Når en vaksine ‘har effekt’ betyr det at en antistoff-respons blir generert, ikke at den holder deg fra å bli syk. Det er mange andre måter å holde barn friske på, uten å injisere dem med sykdomsmaterie, kjemikalier og dyre-DNA.

Leger i dag blir trenet i å overtale avventende foreldre, og de blir opplært til at ingenting negativt må sies om noen vaksine. Historisk sett har det vært vanlig, etter de dødelige kopper-vaksinene, å motarbeide og kvele vitenskapelig, gjennomtenkt og forsiktig opposisjon til massevaksinasjon. Det siste er et sitat fra Clinton R. Miller:

«Et massevaksinasjonsprogram bærer i seg fristelsen og tendensen til å overforenkle problemet, å overdrive fordelene, å minimere eller helt å ignorere farene, å motvirke eller kvele vitenskapelig, gjennomtenkt og forsiktig opposisjon, å skape en trang der det ikke finnes, å piske opp entusiasme blant borgere (…) Å anta enkelthet der det faktisk er stor kompleksitet, å fortsette å støtte en vaksine lenge etter at den har blitt diskreditert og å latterliggjøre ærlig og informert samtykke.»

 

Og som et lite apropos til WHO’s og GPEI’s utryddelsesprogram; En hendelse i 2002 gjorde det umulig å noengang utrydde polio fullstendig. Da klarte forskere å fremsille et syntetisk poliovirus, med formelen C332, 652H492, 388N98, 245O131, 196P7, 501S2, 340. Viruset kan derfor aldri bli erklært fullstendig utryddet, fordi sekvensen av dets genom nå er kjent og moderne teknologi gjør at det kan gjenoppstå når som helst in vitro.

Så hva har dette med autisme å gjøre? «Hvorfor er polio, med 68 tilfeller på verdensbasis, en ‘global krise’, mens autisme, som rammer 1 av 25 familier, ikke er det?» 

Vaksiner gir autisme hos svært mange barn.

I vaksiner brukes det et konserveringsmiddel som heter thiomersal. Dette er et kvikksølv-basert konserveringsmiddel. I Norge har det ikke vært tillatt med kvikksølv i vaksiner siden 1997. Men myndighetene har gjort unntak for thiomersal ved en eventuell krise, som f.eks. svineinfluensa-epidemien.

I USA er fortsatt kvikksølvholdige midler brukt i vaksiner. Her har man sett en klar sammenheng med autisme, og en tidobling av antall autistiske barn. Man har sett at autistiske barn har en genetisk variasjon kalt SNP (Single Nukleotide Polymorfismer), som gjør at de har vanskelig for å eliminere miljøgifter i kroppen. Og den giftigste av disse er kvikksølv, som uforvarende injiseres i små barn før de i det hele tatt er gamle nok til å eliminere stoffet.

autism_jeff

 

 

I Norge sier Folkehelseinstituttet kun dette om sammenhengen mellom autisme og vaksiner: «Det har vært spekulert i om det er en sammenheng mellom autismespekterforstyrrelser og MMR-vaksinen, men dette har vist seg å ikke være tilfelle.»

Men man har funnet at MMR-vaksinen danner autoantistoffer mot myelin basisk protein, som igjen bidrar til utviklingen av autisme.

 

 

Så hvorfor er ikke dette en ‘global krise’??

Svaret er selvfølgelig; fordi vi ikke har noen vaksine mot autisme. Derfor er det ingenting å tjene på det.

Vi har kun vaksiner som forårsaker autisme.

 

 

T.S.

 

Hvis du vil lese mer om vaksiner, les GreenMedInfo’s Health Guides – Vaccine Research 

 

 

Kilder:

The Telegraph India

– LiveMint & The Wall Street Journal

– International Medical Council on Vaccination

– World News Daily

– National Center for Biotechnology Information

– Folkehelseinstituttet

 

 Kategorier:Artikler

2 svar

  1. Skulle gjerne hatt med deg som «sakkyndig» på vår helsestasjons kontroll 🙂
    Har ei skolehelsesøster som presser på og påstår at Polio er på fremmasj i Norge..
    Vet at det er B.S. (bullshit) og vi gir ikke etter for presset 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: